Annen informasjon

Her finner du informasjon om blant annet internett, tv, bod, vaskeri og vakttelefon

Vaskeri

Fellesvaskeriet gjelder for alle typer boliger og dette finner du i studenthusets førsteetasje.

Det koster 20,- å bruke vaskemaskin og kr 10,- å bruke tørketrommel i vaskeriet.

Sykkel- og bilparkering

Sykkelen din parkerer du i sykkelstativet på baksiden av huset. Vil du leie bilparkering kan du ta kontakt til hikpost@inn.no. Bilparkeringen finnes i underetasjen.

Bod

Alle studenthusets boder ligger i kjelleren. Noen boliger har sin egen bod, mens andre deler. Du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannsikkerhet

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Glåmdal Brannvesen IKS. Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet disse fakturerer for utrykningen.

Sikringer og lyspærer

Hele studenthuset har automatsikringer. Hver etasje har et sikringsskap i korridoren. Du må selv kjøpe lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed til hikpost@inn.no hvis lyspærene i fellesarealene går så skifter vi dem.

Internett

Lynet Internett leverer internett til alle våre studentboliger. Dette sikrer at alle beboere har tilgang på raskt, stabilt og rimelig internett.

Slik kobler du deg til nettet i leiligheten
Du trenger ikke modem for å koble deg til nettet, alt som behøves er en nettverkskabel mellom veggkontakten og maskinen din.

Hvis du ønsker trådløst nett, kjøper du selv den trådløse routeren som passer ditt formål.

Mer informasjon om produktet vårt finner du på Lynets hjemmesider: www.lynet.no/support/student.

Vil du oppgradere hastigheten din?
En hastighet på 20/20 Mbit/s nedlastning og opplastinger er inkludert i husleien og tilgjengelig i alle studentboligene. Ønsker du høyere hastighet kan du selv oppgradere hastigheten din til 100/100 på Lynets hjemmeside. Du vil da få en faktura fra Lynet.

TV

TV-signaler er ikke inkludert i husleien. Det er opplegg for å bestille TV-signaler gjennom Snap-TV. Du oppretter da en egen avtale med en av disse forhandlerne.
Snap-TV: https://min.snap.tv/#/register-select-isp

Callingssystem

Slik fungerer callingssystemet:

Panel ved hovedinngang:
For å ringe på til en leietaker kan man enten bla med pilene på panelet, til man ser leietakers navn og deretter trykke på ringeknappen (#). Et annet alternativ er å skrive inn leietakers leilighetsnummer ved bruk av tallene på panelet. OBS! Her må man skrive inn 4 siffer (Eks: leilighet H0201, skriver inn «0201»)

Oppringing til leietaker:
Når noen ringer på til din leilighet vil det ringe til din mobiltelefon fra nummer: 466 30 503 (lagre gjerne dette nummeret som «ringeklokke» på din telefon). Når du svarer på samtalen vil du kunne kommunisere med den som står utenfor. For å låse opp døren må du trykke på tallet «1» på din mobiltelefon.

Nøkler og nøkkelkort

Leietaker plikter å ta godt vare på nøkler/nøkkelkort og må omgående melde fra ved tap av nøkler/nøkkelkort.

  1. For leietaker som låser seg ute påløper et gebyr på kr. 1500 ved innlåsing. På hverdager mellom kl 08.00 og 15.00 koster innlåsing kr 250.
  2. For utskifting av lås påløper et gebyr på kr 1000 for leietaker av singelbolig (én nøkkel) og kr 1200 for par-og familieboliger (to nøkler). Ved gjenfinning og levering av originalnøkkel vil halve beløpet refunderes.
  3. Ved tap av postnøkkel påløper et gebyr på kr 150 for ny nøkkel. Ved tilbakelevering av postnøkkel refunderes kr 75.
  4. Ved tap av nøkkelkort påløper et gebyr på kr 100 for nytt nøkkelkort. Ved tilbakelevering av nøkkelkort refunderes kr 50.
  5. Ved mistet eller ikke tilbakelevert vaskekort ved avreise, påløper et gebyr på kr 100. Ved tilbakelevering av vaskekort refunderes kr. 50.
  6. Ved tap av hullkort påløper et gebyr på kr 300 for nytt kort. Ved tilbakelevering av hullkort refunderes kr 150.
Vakttelefon

Vakttelefon: 22 97 10 24
NB! Dette er et nummer som man kun skal bruke hvis det er akutte hendelser utenfor ordinære tider.

Vaktmester kan nås på tlf: 928 57 059 mellom kl 08.00-15.30