Skip to content

Student

Hjem / Student

Informasjon til deg som student

Overnatting

Vi har rabatterte priser på følgende overnattingssteder

Oppgi kundenummer: 736303. Rabatt gis kun ved bestilling per e-post eller telefon. 

10% rabatt i onlinebooking med koden: HIK123

Husk å oppgi at du er student/besøkende ved HIK. Rabatt gis kun ved bestilling per e-post eller telefon. 

Hva sier våre studenter

Les mer om hva våre tidligere og nåværende studenter sier om å studere på Høgskolesenteret i Kongsvinger

mengkrok-150x150
Høsten 2012 startet jeg på studiet Serviceledelse på Høgskolesenteret i Kongsvinger. Dette ga mersmak og jeg har etter dette tatt Organisasjon & Ledelse, Kunnskapsledelse og emnegruppe i markedsføring som inneholdt fagene Markedsføringsledelse og Markedskommunikasjon. Jeg hadde noen fullførte studier fra andre institusjoner, og nå i februar har jeg nådd målet mitt om en fri bachelorgrad innen ledelse og organisasjon. Disse studiene har vært til stor inspirasjon når jeg har fått brukt både min erfaring og kompetanse parallelt med min jobb. Å være deltidsstudent ved Høgskolesenteret i Kongsvinger har vært godt tilrettelagt og fleksibelt, slik at jeg har kunnet være i jobb 100 %. Neste mål er å søke masterstudiet ved Høgskolen Innlandet høsten 2018.
Ann Christin Mengkrok
Emily
Tok bachelor i sykepleie på høgskolen i Innlandet, Kongsvinger. Gode forelesere og lærere! Alltid blide og hjelpsomme folk i administrasjonen. Jeg anbefaler å ta sykepleiestudiet i Kongsvinger!
Emily Johansen
Karina
En stor fordel med sykepleierutdanningen i Kongsvinger er størrelsen på klassene, det er generelt kortere avstand mellom studenter og lærere enn ved større studiesteder. Her forsvinner du ikke i mengden. Det er god oppfølging av hver enkelt student, og alle blir sett. Hadde valgt sykepleien i Kongsvinger 10/10 ganger.
Karina Jørgensen
Amanda
En bachelor i sykepleie på HIK har gitt meg et godt grunnlag for å møte arbeidslivet som nyutdannet sykepleier. Mindre studentkull fører til tettere kontakt mellom medstudenter og lærere, noe jeg opplevde som positivt. En stor fordel med HIK er nærheten til praksisplassene, både sykehus og ulike kommunale helsetjenester. Skolen tilbyr også muligheter for utveksling, og et stort høydepunkt for meg var uten tvil utvekslingen til Kitasato University i Japan.
Amanda

Kantine

Studentene ved HiK kan fritt benytte kantinen, som ligger i 2. etasje på Høgskolesenteret. Det er ISS AS som er driver av kantinen.

I kantinen får du kjøpt god og næringsrik mat til en rimelig pris, i en atmosfære som gjør at du føler deg hjemme. Kantinen kan tilby servering til møter, kurs, seminarer og større konferanser etter forespørsel.

Plan Overview

Duis aute irure dolor in reprehenderit voluptate velit esse cillums dolore eu fugiat nulla pariaturxcepteur sint occaecat cupidatate non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum sedut perspiciatis.