Skip to content

Romtyper

/ Romtyper

Her finner du informasjon om de forskjellige romtypene, samt pris på leilighetene i Kongsvinger Studenthus

1-roms leilighet (en person)

1-roms leilighet for en person har eget kjøkken og bad, og er møblert med seng, klesskap, skrivepult, kjøleskap og komfyr. Energi og internett er inkludert, mens TV er tilgjengelig etter avtale.

Størrelse: 17m2
Pris: 6 125,-
Depositum: 12 250,-
Oppsigelsestid: 2 mnd.

Les mer

Lys og luftig leilighet for deg som vil bo alene og ha ditt eget kjøkken og ditt eget bad. Kjøkkenet har komfyr og kjøleskap med fryseboks og badet er flislagt med varmekabler. Leiligheten er møblert med seng, klesskap, skrivebord og stol.

2-roms leilighet (par)

2-roms leilighet har ett soverom, eget kjøkken og bad, og er møblert med klesskap, komfyr og kjøleskap. Energi og internett er inkludert, mens TV er tilgjengelig etter avtale.

Størrelse: 32m2
Pris: 8 750,-
Depositum: 17 500,-
Oppsigelsestid: 2 mnd.

Les mer

Lei 2-roms leilighet å få soverommet separat fra kjøkkenet og stuen. I denne typen leilighet følger det ikke med seng, men skap og hvitevarer følger med.
3-roms leilighet (to personer)

3-roms leilighet har to soverom, eget kjøkken og bad, og er møblert med klesskap, komfyr og kjøleskap. Energi og internett er inkludert, mens TV er tilgjengelig etter avtale.

Størrelse: 43m2
Pris: 10 155,-
Depositum: 20 310,-
Oppsigelsestid: 2 mnd.

Les mer

I denne leiligheten får du to separate soverom. I denne typen leilighet følger det ikke med seng, men skap og hvitevarer følger med. 

Hybel/kollektiv

Hybel/kollektiv deles mellom 5 personer, og er møblert på fellesarealet med komfyr, kjøleskap, bord og stoler. Hvert enkeltrom er møblert med seng, klesskap og skrivepult. Energi og internett er inkludert, mens TV er tilgjengelig etter avtale.

Størrelse: 12m2 (enkeltrommene)
Pris: 5 320,-
Depositum: 10 640,-
Oppsigelsestid: 2 mnd.

Les mer

Lei en møblert hybel så står både seng, skrivebord, stol og klesskap klart til deg når du kommer. I denne hybelen vil du dele et romslig kjøkken og to bad med opptil 4 andre studenter. Kjøkkenet har komfyr, kombiskap med fryser, oppvaskmaskin, kjøkkenbord og stoler. Badene er flislagte med varmekabler.

Prisendringer: Hvert år kan partene i et leieforhold kreve leien justert i henhold til konsumprisindeksen (KPI)