Skip to content

ÅRETS NETTVERKSSAMLING 2024 ER AVHOLDT!
– FOR DEG SOM BRENNER FOR DESENTRAL OG FLEKSIBEL UTDANNING

Vi vil gjerne takke hver og en av dere som deltok. Uten deres iver, motivasjon og energi ville det ikke blitt så vellykket!

Samlingen har blitt en tradisjon og vi setter stor pris på at så mange kommer tilbake år etter år. Nasjonale og lokale politikere stiller opp, sammen med HK-dir, Fleksibel Utdanning Norge, Norske Utdannings- og studiesentre og NIFU med en brennaktuell rapport og funn fra sektoren, som bekrefter alt det vi som utdannings- og studiesentre har jobbet for og trodd på gjennom mange år. Vi må slutte å tenke desentral eller sentral utdanning, fleksibel eller ikke fleksibel. Norge trenger begge deler, og studentene ønsker et utdanningssystem som tillater at de kan ha «et liv» ved siden av det å studere.

Et næringsliv med fokus på samarbeid og gjensidig avhengighet, som nøkkel til suksess, ble det også satt fokus på.

Faglig gode diskusjoner og innlegg blir tatt til stadig nye høyder, og det er nå en forsamling som har blitt mer og mer samstemt og forent på veien mot felles mål og tanker rundt desentral og fleksibel utdanning.

En gjeng med fantastisk flotte og engasjerte deltagere fra utdannings- og studiesentre i hele landet bidro aktivt både på det faglige og det sosiale plan!

Takk igjen til dere alle, og velkommen tilbake i 2025!


Se bilder fra samlingen!