Skip to content

Meld deg på REdu IDEaton i Kongsvinger

REdu IDEaton er en halvdagskonkurranse hvor du får være med å utvikle nye ideer. Dagen består av en workshop hvor du sammen med andre jobber med et case for å finne en løsning på et utgitt case. 

Tid: Torsdag 07. april kl 12.00

Sted: Høgskolesenteret i Kongsvinger

Målgruppe:
Studenter ved HINN. Vi tilstreber tverrfaglighet og ønsker deltakere fra alle studieretninger

Caset i årets IDEaton er: 
– Hvordan kan vi bruke resirkulerte råvarer på nye måter, og hvordan kan vi øke graden av gjenvinning og sikre god kvalitet på materialene. Hvordan kan resirkulerte materialer bli foretrukket fremfor nye.

Påmelding: 
Meld deg på årets arrangement her: PÅMELDING IDEATON

Metode og temaer:
Vi ønsker kreative og nytenkende løsninger “ut av boksen”. Vi ønsker at løsningene skal være svar på konkrete problemer, med definerte problemeiere / målgrupper. Vi ønsker utvikling av en forretningsidé, et konsept eller en design, som løser et konkret behov eller et problem – med potensial til å gjøre en stor forskjell!

Temaer kan være:
Hvordan holde materialer og ressurser lengst mulig i omløp
Hvordan sikre god nok kvalitet for at materialer kan brukes på nytt
Design for gjenvinning
Nye forretningsmodeller i samhandling mellom ulike bransjer
Hvilken rolle kan avfalls- og gjenvinningsbransjen spille i denne omstillingen?

Stikkord:
Digitalisering, datainnsamling, robotisering, byplanlegging, maskinlæring, design, produsentansvar, kildesortering, miljøpsykologi, nudging, logistikk, samarbeid, verdikjeder, nye forretningsmodeller, reparasjon, investering og finans.
 
Premier:
Vinnergruppen får gratis billett til Årskonferansen 2022 med festmiddag, og deltar i finalen med pitching av vinnerideen i konkurranse med grupper fra andre universiteter.
 
Les mer om Redu her: https://redu.no/

Quis ipsum suspendisse ultrices gravida risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis seddo eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Maurice Parks