Skip to content

Velkommen til fadderuke 2021!

Studentforeningen – Høgskolen i Innlandet, Kongsvinger vil gratulere deg med studieplass. Under finner du programmet for fadderuken, informasjon om betaling og kontaktinformasjon.

Mandag 16. August 2021 – Bli kjent med faddergruppen og byen!

Studentforeningen starter årets fadderuke med en bli-kjent kveld. Møtes i «Bomben», som er studentforeningens lokale nede i kjelleren til venstre for hovedinngangen til Høgskolen, KLOKKEN 17. Her vil årets nye studenter og resterende studenter bli fordelt inn i faddergrupper. Deretter blir det gjennomført bli-kjent leker i faddergruppene, samt en rebus for å bli kjent med Kongsvinger by. Husk gyldig legitimasjon!

Tirsdag 17. August 2021 – Toga-party

Toga-party er selvskrevet i en fadderuke og vi samles til fest kl. 18.00 i Bomben. Her er det gresk tema for kvelden. Surr dere inn i favorittlakenet og bli klar for fadderukens første fest. Her blir det kåring av beste toga-kostyme, så her gjelder det å være kreativ! Det blir også ulike konkurranser med premier.

Onsdag 18. August 2021 – 80-talls-party

Avtal vors med faddergruppene og møte opp til 80-talls-party i Bomben kl. 19, her er det glade 80-tallet som gjelder; frem med neonfarger, grilldresser og det store håret – jo større jo bedre! Er dere usikker på hva 80-tallet var motemessig så hør med mor, far eller andre i familien – dem vil nok gledelig fortelle dere om dette!

Torsdag 19. August 2021 – «Anything but cups» og White lie

Avtal vors med faddergruppen og møt opp i Bomben klokken 19 for «Anything but cups» og «White lie». Dette er to temaer vi har valgt å slå sammen i en fest. «Anything but cups» vil si at alt annet enn kopper er lov å drikke fra denne kvelden. Kreativiteten deres verdsettes! Eksempler på noe å drikke av kan være vannpistoler, vaser, ketchup-flaske o.l. «White lie» går ut i fra at man skriver en hvit løgn på en t-skjorte og bruker denne under festen. Her er det kun din egen kreativitet som stopper deg fra hva du skriver, men husk at andre også skal lese dette. For dere som ikke vil skrive på noen av klærne deres kan dere også skrive på et ark og feste dette til klesplagget. Husk at vi skal ha det gøy så ta høyde for det når dere velger drikkebeholder og løgn!

Fredag 20. August 2021 – Neon-party

Avtal med faddergruppen om vors, og deretter går turen videre til Bowling 1 for Neon party kl. 21:00. Ta på de mest fargerike klærne i skapet og flekk på neonmaling i fjeset. Her vil det være turnering i bowling og lazertag, og for vinnerlaget venter en premie på slutten av kvelden.

Lørdag 21. August 2021 – Hawaii-fest

Gjør deg klar til fadderukens siste fest. Finn fram kokosnøttene og hula hula skjørtet for det vil bli felles fest kl. 19.00. Her vil det være flere aktiviteter og det vil også bli kåret beste kostyme!

 

Quis ipsum suspendisse ultrices gravida risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis seddo eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Maurice Parks

Informasjon

For å delta i fadderuken koster det 200kr. Pengene kan du vippse til Vippsnr: 530529 og markeres med navn + fadderuke 2021Påmeldingsfrist er mandag 9. August. Kvittering vises frem ved oppmøte 16. august. Husk gyldig legitimasjon til hver dag! Årets fadderuke vil bestå av både nye studenter som starter 1. semester og studenter fra andre og tredje året. Dette for å skape et tettere studentmiljø i vår fantastiske by, Kongsvinger.

Hele fadderuken er med forbehold om endringer. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for mulige oppdateringer og annen nyttig informasjon.

Kontaktinformasjon

Facebook: Kongsvinger studentforening

Instagram: sfhinnk

Mail: prkommunikasjon.sfhinnk@gmail.com

Høgskolen i Innlandet: www.inn.no