Skip to content
Bilde av fasade av Høgskolesenteret i Kongsvinger

FADDERUKA 2023

Kjære fadderbarn! Vi ønsker å invitere både nye og nåværende studenter til fadderuka for Høgskolen i Kongsvinger. Det blir en spennende uke med masse aktiviteter, og mulighet for å bli bedre kjent med hverandre. Du vil få en faddergruppe med en tildelt fadder, og sammen med denne gruppen kan dere sammen samle poeng igjennom uken. Vinnergruppen kåres på lørdagen, og det blir selvfølgelig premie!

Påmelding gjør du ved å vippse 150 kr til 530529 med navn og telefonnummer i meldingen. Meld deg på og bli med!

Mandag 14. august

Vi starter uka med pizza i Bomben ca. kl. 15:30. Her blir dere delt inn i faddergrupper, og møte faddere. Sammen bestemmer dere en gruppefarge for resten av uken. Etter dette inviteres dere på vors som organiseres av deres fadder, og kl. 19:00 blir det fest i bomben med tema «White Lies». Dette er en fest hvor man skal finne frem en løgn som du skriver på en hvit t-skjorte eller en lapp du fester på deg. Her er det kreativiteten som setter grenser og det blir muligheter for poenger i nominasjonene våre som avsløres under pizzaspisingen. Det blir også en artig rebus med flere muligheter for poengsanking!

Tirsdag 15. august

Tirsdag vil det være stands ved skolen. Her kan du bli litt mer kjent med noen av tilbudene som finnes for oss studenter i nærområdet. På kvelden blir det Hawaii-tema i Bomben! Så finn frem sommerskjorta og hula-skjørtet, for her blir det kåringer!

Onsdag 16. august

Onsdag inviterer vi på bowling og lazertag på Epa. Her blir det mange muligheter for å sanke inn masse poeng for gruppene. Vi møtes i Bomben klokka 18 før vi etter hvert drar til bowlingen. Her holder vi på til klokka 22:00 og kan dra på Bomben etter det.

Torsdag 17. august

Torsdag blir en hel dag med aktiviteter på Skansesletta på Tråstad hvor vi starter kl 11:00 med mange aktiviteter som boblefotball hvor alle lagene skal konkurrere! Her er det treningstøy og avslappet stemning! Vi fikser grilling og brus, men det er bare å ta med eget om det ønskes for vi blir her en stund. Her blir det mange muligheter for poengsanking til laget ditt og en artig dag fylt med gøy. 17:30 blir det finalekamp i boblefotball!! Vi holder på til 18:00.

Fredag 18.august

Fredag så samles vi til fest i Bomben klokken 19:00. Her blir det nok en gang muligheter til å hente inn poeng gjennom litt festrelaterte konkurranser.

Lørdag 19. august

Lørdag kl 13:00 drar vi på Bæreia badeplass hvor vi skal grille og spille Volleyball. Her blir det Premieutdeling, men kleskoden er avslappet – så du trenger ingen gallakjole.

Søndag 20.august

Søndag er det filmkveld i Bomben! Vi fyrer opp en rolig klassiker så alle får en fin avslutning på uka!

 

Følg Studentforeningens FB-side for oppdateringer og mer informasjon i løpet av fadderuka.