Skip to content

Økonomi og ledelse – siviløkonom – hovedprofil digital ledelse og forretningsutvikling

164 arrow small right

Du ønsker å bli siviløkonom

164 arrow small right

Du ønsker å bli en leder som tar den digitale utviklingen på alvor

164 arrow small right

Du er analytisk, utviklingsorientert og vil ta kontroll over egen karriere

Økonomi og ledelse – siviløkonom – hovedprofil digital ledelse og forretningsutvikling

Vil du bli siviløkonom og en leder som tar den digitale utviklingen på alvor? Dette masterstudiet gir deg dybdekunnskap i digitale verktøy og metoder, samt i strategisk ledelse, markedsføring og økonomistyring.

Siviløkonomutdanningen kjennetegnes ved at den gir breddekompetanse innenfor økonomi- og ledelsesfag, samtidig som den gir spesialisert kompetanse innen ett område.

Med hovedprofil digital ledelse og forretningsutvikling gir studiet deg den tekniske og metodiske kompetansen som kreves for å støtte ledere og lede virksomheter under digital transformasjon. Kombinert med avansert kunnskap om markedsføring, strategisk ledelse og økonomistyring, gir studiet en anvendelig kompetanse som gir deg mulighet til å ta kontroll over egen karriere.

Den raske teknologiske utviklingen skaper både strategiske markedsmuligheter og utfordringer. Store datamengder om kunder, markedet, og interne forhold i virksomheter blir lett tilgjengelig. Med kraftige og sofistikerte analyseverktøy, kan ledere gjøre kompliserte beslutninger basert på dataen, som gjør det mulig å forbedre de strategiske posisjonene og de operasjonelle ytelsene.

Ved å spesialisere deg i digital ledelse og forretningsutvikling vil du få en spesialkompetanse innenfor ledelse av virksomheter som ønsker å utnytte digitale muligheter og basere sine beslutninger og endringsprosesser på systematisk analyse av data.

Jobbmuligheter

Fullført studium gir graden Master i økonomi og ledelse, med tittelen siviløkonom.

Studiet gir en anvendelig kompetanse som gjør at du vil kunne gå inn i et bredt spekter av utfordrende stillinger i tjenesteytende sektor, industri og offentlig sektor, som leder, spesialist eller rådgiver. Siviløkonomutdanningen kvalifiserer for leder- og utredningsoppgaver på høyt organisasjonsmessig nivå innen næringslivet, men kan også gi gode muligheter for jobb innen offentlig sektor og frivillige organisasjoner.

Du vil være kvalifisert til å jobbe i stillinger som krever god forretningsforståelse, kombinert med kunnskap om digital teknologi og analytiske ferdigheter. Du kan jobbe som toppleder eller analysesjef i små og mellomstore bedrifter, leder av teknologi og forretningsanalyse i industri- eller servicevirksomhet, markedsanalytiker eller rådgiver/-konsulent i markedsavdelinger, analysebyråer eller innenfor kommunikasjon og media.

Masterstudiet er også solid forankret i forskningsbasert kunnskap og kan kvalifisere til doktorgradsstudier og en forskerkarriere.

Oppstart

Høst 2023
136 marker

Studiested

Kongsvinger

Gjennomføring

Heltid/deltid

Nivå

Mastergrad
131 clock

Varighet

2-4 år

Studiepoeng

120
71 lock

Søknadsfrist

15. april

Pris

Gratis, men semesteravgift påløper
91 info

Tilbyder

Høgskolen i Innlandet
INN_logo_sidestilt_svart_PMS

Med forbehold om endringer

Sign Up and Start Learning

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.