Skip to content
Høgskolesenteret i Kongsvinger

Åpen dag for alle

Forskertorget i Kongsvinger vil bestå av ulike stander og boder fra akademia, kommuner, næringsliv og andre. Her vil forskning og kunnskapsrelaterte aktiviteter vises fram. I tillegg blir det underholdning fra scenen. Kulturskolen og Kulturkollektivet står for en time fullspekket med moro.

Hva er forskningsdagene?  

Forskningsdagene er en nasjonal, årlig festival i regi av Norges forskningsråd. Alle typer forsknings- og kunnskapsbaserte institusjoner inviteres til å vise fram sin virksomhet for allmennheten. Festivalen har vært arrangert hvert år siden 1995 og er en av Europas store, landsdekkende forskningsfestivaler. 

Du kan lese mer om forskningsdagene her: https://www.forskningsdagene.no/artikler/om-oss!t-967  

Tid og sted:  

29. september utenfor Høgskolesenteret i Kongsvinger.

Forskertorget vil være åpent fra 12.00-16.00. 

Hva skjer på Kongsvingers forskertorg?  

Dette vil være første gang aktører i Kongsvinger arrangerer Forskningsdagene. Vi ønsker at dette arrangementet skal engasjere byen generelt, unge elever og studenter spesielt. Arrangementet i år sammenfaller med den offisielle åpningen av forskningssentret, og arrangementene vil styrke hverandre gjensidig. 

Forskertorget i Kongsvinger vil bestå av ulike stander og boder fra akademia, kommuner, næringsliv og andre. Her ønsker vi å vise forskning og kunnskapsrelaterte aktiviteter fra ulike vinklinger, og hovedfagfeltet vil være bærekraft, digitalisering og helse. I tillegg er det tenkt at vi denne dagen skal ha underholdning i form av innslag fra for eksempel kulturskolen og kulturkollektivet. 

Målgruppe

For alle mennesker i alle aldersgrupper og på alle kunnskapsnivåer.  
Det vil spesielt oppfordres til at videregående- og ungdomsskoleelever deltar eller kommer innom denne dagen. For noen av ungdomsskoleelevene vil det være obligatorisk.  

Hvorfor ha stand på forskertorget? 

Forskningsdagene i Kongsvinger vil være en god mulighet til å vise frem sin organisasjon for byen og knytte den mot forskning og kunnskap. Dette er en fin måte for næringsliv og kommuner til å synliggjøre sin egen virksomhet.  

Ønsker du å ha stand? Kontakt oss på e-post: hikpost@inn.no eller tlf: 98686949 

Sign Up and Start Learning

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.