Påbygging i økonomi og administrasjon

Påbygging i økonomi og administrasjon

Er du allerede i jobb, men har ønske og behov for kompetanseheving? Da kan dette være studiet for deg.

Studiested

Kongsvinger

Varighet

2 år

Studiepoeng

60

Organisering

Deltid

Søknadsfrist

15.april

Oppstart

Høst 2021

Du ønsker å bygge videre på den kompetansen du allerede har innen økonomiske og administrative fag

Du får kompetanse som er etterspurt i arbeidslivet

Du ønsker et fleksibelt nettbasert studium

Samfunnet og arbeidslivet endrer seg kontinuerlig. Dette stiller stadig nye krav til kunnskapen som er nødvendig for å løse gjeldende arbeidsoppgaver. Mange som er i jobb har ønske og behov for kompetanseheving, derfor har vi tilrettelagt studiet for nettopp deg som er i jobb.
Påbygging i økonomi og administrasjon er i hovedsak et tilbud til deg som allerede har tatt Årsstudium i bedriftsøkonomi og som ønsker å bygge videre på en økonomisk-administrativ utdanning.

Påbygging i økonomi og administrasjon kan både innpasses i Bachelor i økonomi og administrasjon og i Bachelor i regnskapsførerfag. Studiet kan også sammen med Årsstudium i bedriftsøkonomi utgjøre fordypning i en fri bachelorgrad.

Undervisning og forelesninger foregår på nett via læringsportalen Canvas. Seminarer avholdes i den nettbaserte løsningen Zoom og eksamener foregår på det studiesenteret du velger når du søker (evt. kan du endre eksamenssted til studiested Rena).

Kostnader: Semesteravgift (ca 650), eksamensavgift (ca 1500 pr eksamen) og bøker.

Dette er et studium i samarbeid med Studiesenteret.no og Handelshøgskolen Innlandet - Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap(HHS).