Master i økonomi og ledelse med spesialisering i digital ledelse og business analytics

Master i økonomi og ledelse med spesialisering i digital ledelse og business analytics

Ønsker du en mastergrad i økonomi og ledelse med fokus på digital ledelse og business analytics, kan dette være studiet for deg.

Studiested

Kongsvinger + Rena

Varighet

2-4 år

Studiepoeng

120

Organisering

Heltid, Deltid, Nett og/eller samlingsbasert

Søknadsfrist

15. april

Oppstart

Høst 2021

Du ønsker å bli siviløkonom

Du ønsker å bli en leder som tar den digitale utviklingen på alvor

Du er analytisk, utviklingsorientert og vil ta kontroll over egen karriere

Virksomheter står overfor en stadig raskere teknologiske utvikling, noe som skaper strategiske markedsmuligheter og utfordringer. Teknologiutviklingen og digitaliseringen gjør at store datamengder om kunder, markedet, og interne forhold i virksomheten blir lett tilgjengelig. Dette, sammen med kraftige og sofistikerte analyseverktøy, gjør at ledere kan få støtte til å gjøre kompliserte beslutninger om forretningsdriften som gjør det mulig å forbedre de strategiske posisjonene og de operasjonelle ytelsene.

Master i økonomi og ledelse med hovedprofil digital ledelse og business analytics utdanner siviløkonomer som har den tekniske og metodiske kompetansen som kreves for å støtte ledere og lede virksomheter under digital transformasjon. Kombinert med avansert kunnskap om markedsføring, strategisk ledelse og økonomistyring, gir hovedprofilen en anvendelig kompetanse som gir deg mulighet til å ta kontroll over egen karriere.