Studentforeningen har satt sammen et flott program for studiestart 2019!

 

Velkommen til fadderuke i Kongsvinger 2019!

Studentforeningen – Høgskolen i Innlandet, Kongsvinger vil gratulere deg med studieplass. Under finner du programmet for fadderuken, informasjon om betaling og kontaktinformasjon. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

Tirsdag 13. august 2019 Bli kjent med faddergruppen

Studentforeningen åpner årets fadderuke med bli-kjent kveld. Vi møtes på Bastian på  Rådhusplassen kl. 16.00. Her vil årets studenter og resterende studenter bli fordelt inn i faddergrupper. Deretter blir det gjennomført bli-kjent leker i faddergruppene. Bastian sørger for gode studentpriser. Husk gyldig legitimasjon!

 

Onsdag 14. august 2019 –  Toga-party

Toga-party er selvskrevet i en fadderuke og vi samles til fest kl. 18.00. Her er det gresk tema for kvelden. Surr dere inn i favorittlakenet og bli klar for fadderukens første fest. Her blir det kåring av beste togakostyme, så her gjelder det å være kreativ! Det blir også ulike konkurranser med premier.

 

Torsdag 15. august 2019 Rebusløp

Bli kjent med Kongsvinger by i tidenes rebusløp. Vi lover bra premier og god stemning! Avtal vors med din faddergruppe og hvilken kleskode dere skal ha under løpet. Er det Charter-Hilde, fremtidens sykepleiere, eller er dere aerobicgruppa som er ute på tur? Hvem har de beste ideene og kostymene? Hvem lager best stemning og scorer høyest poengsum på de ulike postene? Tiden vil vise! Vi møtes på Rådhusplassen kl. 19.00.

Fredag 16. august 2019 Neon party

Avtal med faddergruppen om vors, og deretter går turen videre til Bowling 1 for Neon party kl. 21:00. Ta på de mest fargerike klærne i skapet og flekk på neonmaling i fjeset. Her vil det være turnering i bowling og lazertag, og for vinnerlaget venter en premie på slutten av kvelden.

 

Lørdag 17. august 2019 Hawaii-fest

Gjør deg klar til fadderukas siste fest. Finn fram kokosnøttene og hula hula skjørtet for det vil bli felles vors kl. 18.00. Her vil det være flere aktiviteter og det vil også bli kåret beste kostyme!

 

Informasjon

Det koster 150 kr å delta i fadderuken. Pengene kan vippses til Vippsnr. 530529 og markeres med navn + fadderuke2019. Kvittering vises frem ved oppmøte 13. august. Husk gyldig legitimasjon til hver dag! Årets fadderuke vil bestå av nye studenter som starter 1.semester, men også studentene fra andre og tredje året. Dette for å skape et tettere studiemiljø i vår fantastiske by, Kongsvinger.

 

Spørsmål?

Facebook: Kongsvinger studentforening

Mail: fagsosial.sfhinnk@gmail.com

Høgskolen i innlandet: www.inn.no

 

Vi i studentforeningen gleder oss veldig til å møte dere og ser frem til årets fadderuke!