Skip to content

Kunnskapskonferansen 2021

Dato

18 nov 2021

Tid

09:00 - 15:00

Lokasjon

Høgskolesenteret i Kongsvinger, Strandvegen 3
PÅMELDING

Kunnskapskonferansen 2021!

18. november arrangerer Høgskolesenteret i Kongsvinger Kunnskapskonferansen. I år har vi gleden av at teknologen og bærekraftsentusiasten Christine Spiten skal lede oss gjennom dagen som konferansier.
Vår årlige konferanse ønsker å bidra med ny kunnskap om bærekraft og digitalisering og hvordan virksomheter bruker det i strategisk utviklingsarbeid, samt koblingen mellom disse.

I år som i fjor vil vi gjennomføre en hybridkonferanse der det er mulig å enten delta fysisk eller digitalt.
Arrangementer starter kl 09.00 og til de som deltar fysisk vil det serveres en bærekraftig lunsj!

Konferansen har blitt en tradisjon for næringsliv og offentlig sektor i Kongsvingerregionen, men har også deltagere fra andre deler av landet.

Konferansen er gratis og inkluderer bærekraftig lunsj for fysiske deltagere, men påmeldingen er bindende. Vi ønsker å utnytte ressursene maksimalt, og påmeldte deltakere som ikke møter vil derfor bli fakturert med 550,- kr. De som ønsker å delta digitalt må også melde seg på (ingen «no-show»-avgift).

Oppdatert program kommer fortløpende!

Christine Spiten er årets konferansier på Kunnskapskonferansen 2021!
Christine er gründer innen teknologi og bærekraft, jobber i Verdens naturfond (WWF) og er Co-Founder av Blueye Robotics.
Hun har blant annet blitt kåret av Forbes Magazine til «30 under 30 most important Tech Founders», «World`s Top 50 Women in Tech 2018» og ble i 2019 «Årets Ledestjerne» i Dagens Næringsliv sin «30 under 30» kåring.

 

 

Ida Pernille Hatlebrekke er leder for klima og miljø i Møller Mobility Group, Nordens største bilkonsern. Ida trives aller best i skjæringspunkt mellom innovasjon og bærekraft, med særlig lidenskap for sirkulærøkonomi og klimaledelse. Hun har tidligere bygget opp FOLK Oslo – en tverrfaglig innovasjonsarena med fokus på FNs 17 bærkraftsmål. Brita Staal er spesialist innen klima- og bærekraftsstrategi i SALT og er over gjennomsnittet interessert i indikatorer og målemetoder for ekte impact når det gjelder både bærekraft og klima. Hun har erfaring innen bærekraftsledelse fra inn- og utland, har vært i norsk utenrikstjeneste, så vel som bistandsbransjen.

 

 

Dag Olav Hessen er professor i biovitenskap ved UiO, og leder av Senter for Biogeokjemi i Antropocen som studerer koblinger mellom karbon og klima, og tilbakekoblinger i karbonkretsløpet. Har forsket på en rekke felter fra gener til økosystemer, men i stadig større grad på klimarelaterte problemstillinger. Har skrevet en rekke populærfaglige bøker, nylig også nylig boka “Verden på vippepunktet” som tar opp koblinger mellom klima og naturtap, og hvilke samfunnsmessige, positive “vippepunkter” som trengs.

 

 

Simen Sommerfeldt er teknologidirektør i Bouvet. Han koordinerer felles satsinger som sikkerhet, bærekraft og sky, og fungerer som myndighetskontakt. Sommerfeldt er medforfatter av boken «Personven og GDPR i praksis», og er stedfortreder i Personvernnemnda. Han var med i en kompetansegruppe som leverte rapporten «Digital21» til regjeringen i 2018. Sammen med Torgeir Waterhouse grunnla han bevegelsen “Lær Kidsa Koding” i 2013. Sommerfeldt er også en av initiativtagerne til GoForIT – et samarbeid for å samkjøre akademia med arbeidslivet innen bærekraft.

 
Flere spennende foredragsholdere vil annonseres fortløpende..!


Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE:

• et nasjonalt nettverk for opplæring!
• gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
• tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
• er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
• samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

Meld deg på

Fysisk deltakelse - Kunnskapskonferansen 2021
Tilgjengelig Billetter: 63
Fysisk deltakelse - Kunnskapskonferansen 2021 billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.
Digital deltakelse - Kunnskapskonferansen 2021
Tilgjengelig Billetter: Ubegrenset
Digital deltakelse - Kunnskapskonferansen 2021 billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.

Sign Up and Start Learning

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.