Varme arbeider

Varme arbeider

Varme arbeider

 

Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider har et sertifikat som dokumenterer gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Sertifiseringen er gyldig i 5 år. Velg mellom å dokumentere slukkeøvelsen selv eller ta den hos oss.

Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varmearbeider omfatter bruk av åpen flamme-, sveise-, skjære- og/eller slipeutstyr.

 

Dette er et kurs via KLIMAVENNLIG KOMPETANSE
For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

 

 


Klimavennlig kompetanse Høst 2019 - STUDIESENTERET.NO

I disse krevende og uforutsigbare tider gir KLIMAVENNLIG KOMPETANSE deg muligheten til kompetanseheving der du er, enten det er hjemme eller i bekyttede former på jobb. Her har du muligheten til å styrke din kompetanse!
Følg med på våre kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.

KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving til deg, der du er!


 

Dato

17 jun 2020
Expired!

Tid

Påmeldingsfrist 03.06.2020
08:30 - 15:00

Pris

2200,-