STRESS- FORSTÅ DEG SELV OG ANDRE!

STRESS- FORSTÅ DEG SELV OG ANDRE!

Stress kan være sunt og prestasjonsfremmende, men  kan også slite oss ut og gjøre oss syke

I dette kurset fokuserer vi på mestring og menneskelige forskjeller. At vi reagerer forskjellig og derved håndterer situasjoner forskjellig. Hvordan påvirker disse menneskelige forskjellene et arbeidsmiljø?

Kursholdere
Elin Skjellnes og Are Marthinsen. Begge med solid bakgrunn fra konflikthåndtering, relasjonsledelse og gestaltmetodikk i arbeidslivet.

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

Kurset gjennomføres digitalt via videokonferanse, i sanntid med toveis-kommunikasjon.

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

Stikkord: ,

Dato

25 nov 2020
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Pris

kr1500