SKRIV KLART

SKRIV KLART

 

SKRIV KLART! Et kurs for deg som er opptatt av klar formidling!

Kan du være sikker på at mottakeren leser og forstår hva du vil si?

På kurset lærer du teknikker for hvordan du får fram budskapet ditt. Et enklere og bedre offentlig språk betyr mer effektiv saksbehandling. 

En slik språkdag har tidligere vært inkludert i de fleste saksbehandlingskurs og vi har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere gjennomførte kurs!

På dette kurset lærer du deg klarspråk via toveis lyd/bilde.

Kurset er  2 x 3 timers økter

Målgruppe
Passer for saksbehandlere og andre som skriver utredninger, vedtak, brev og e-poster

Kursets formål
Kurset gir deg en praktisk opplæring i hvordan du kan skrive bedre på jobben.

Foreleser – Ragnar Eriksen

Rådgiver og filolog. Han har lang erfaring fra offentlig informasjonsvirksomhet, markedsføring og media. Ragnar har i mange år holdt kurs i klarspråk for en rekke kommuner, fylkeskommuner, departement og direktorat.
Deltakerne opplever kursene som underholdende og inspirerende. De setter pris på at alt er så praktisk lagt opp. Ingen høytflygende teorier – kun konkrete teknikker og knep som de kan ta i bruk straks.

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

Kurset gjennomføres digitalt via videokonferanse, i sanntid med toveis-kommunikasjon.

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

Stikkord: , ,

Dato

03 feb 2021
Expired!

Tid

3. og 4/2 - 09.00-12.00
09:00 - 12:00

Pris

kr1950