REKRUTTERING

REKRUTTERING

HVORDAN FINNER MAN DEN RETTE PERSONEN?

En feilrekruttering kan koste mye!

Velkommen til et todagers kurs! Datoer 12/1  og 19/1. Tid 09.00-12.00

Målgruppe
Alle som driver egen rekruttering

Kursholder
Espen Balle er salgssjef i Fagakademiet. Han har master i ledelse og er adjunkt. Espen har betydelig kompetanse og erfaring fra ledelse og virksomheter i endring. Han har som konsulent ledet prosessen med ansettelse av rådmann i Spydeberg, rektor i Askim pluss mange rekrutteringsoppdrag i bedrifter

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

Kurset gjennomføres digitalt via videokonferanse, i sanntid med toveis-kommunikasjon.

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

Stikkord: ,

Dato

12 jan 2021
Expired!

Tid

Kurset går over 2 dager
09:00 - 12:00

Pris

kr3900