Kunnskapskonferansen 2019

Kunnskapskonferansen 2019

OBS, VELDIG FÅ PLASSER IGJEN!

Får du ikke meldt deg på her, kan du sende en mail til Høgskolesenteret og sette deg på venteliste til arrangementet.

Sett av datoen 21. november for årets Kunnskapskonferanse allerede nå! Det vil bli mange spennende innlegg tilknyttet “digital ledelse og business analytics” og “bærekraft”.

PROGRAM FINNER DU VED Å TRYKKE HER!

 

Vi gleder oss over å ha Erik Aasheim som konferansier og digitaliseringsminister Nikolai Astrup som kick-starter på Kunnskapskonferansen 2019!

 

 

 

 

Erik er ansvarlig for valg og bruk av teknologi i eSmart Systems. Han har over 20 års erfaring i grensesnittet energi og it og startet sin karriere som softwareutvikler på IFE. Gjennom årene har han jobbet med alt fra kraftbørser og aktørsystemer til trading- og risikohåndtering. Har vært med i eSmart Systems siden starten, og ble i 2019 for andre gang utnevnt til Microsoft Regional Director, en rådgiver og ambassadør til bransjen og Microsoft.

 

 

 

 

Espen Karlsen er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, og er faglært kokk. Han har jobbet 15 år i Nordic Choice, som nordisk salgsdirektør og hotelldirektør på blant annet Farris Bad og The Thief. Espen har siden april 2017 ledet Jernia og er opptatt av kundetilfredshet og at varehandelens fremtid ligger i å bidra til et grønne skiftet.

 

 

 

 

 

Stein har mer enn 25 års erfaring fra ulike lederroller i Telenor i Norge og i utlandet. Stein har de siste årene ledet Telenors digitaliseringsarbeid mot norske kommuner og byer der Telenor tilbyr et bredt spekter av tjenester i tillegg til å være rådgiver for kommuneledelsen. Forut for Telenor har Stein fartstid fra blant annet Norsk Data og Astrup Fearnley.

 

 

 

 

Bård Tronvoll er professor i markedsføring og er studieprogramansvarlig for Master i økonomi og ledelse ved Høgskolen i Innlandet. Tronvoll har sin doktorgrad i bedriftsøkonomi fra Karlstads universitet og Cand.polit i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, samt en Master of Art i anvendt statistikk fra University of Essex. Hans forskningsinteresser er innenfor tjenestemarkedsføring med fokus på verdiskaping og strategisk relasjonsbygging mellom virksomheten, kunden og andre aktører. I de senere årene har han også arbeidet mye med tjenesteinnovasjon og hvordan digitalisering har påvirket omstilling i næringslivet. Tronvoll deltar i flere internasjonale forskningsprogrammer/prosjekter og han har publisert i mange internasjonale tidsskrifter.

 

 

 

Silvija Seres er matematiker og teknologiinvestor. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. Den fjerde industrielle revolusjonen endrer ikke bare forretningsmodeller og markedsposisjoner, den endrer hvordan vi jobber og hvordan vi leder, og hvordan vi er. Silvija snakker om hvordan vi kan best tilpasse oss denne omveltningen og drive denne endringsreisen på en konstruktiv måte som ledere, ansatte og borgere.

 

 

 

 

*PS: Konferansen er gratis og inkluderer bærekraftig lunsj, men påmeldingen er bindene. Vi ønsker å utnytte ressursene maksimalt, og påmeldte deltakere som ikke møter vil derfor bli fakturert med 450,-.

Får du ikke meldt deg på her, kan du sende en mail til Høgskolesenteret og sette deg på venteliste til arrangementet.

Ved påmelding samtykker du aktivt til at opplysningene om navn og virksomhet distribueres på deltakerliste. Dersom dette ikke er ønskelig ber vi om at dette spesifiseres.
Utsolgt!
Stikkord: , ,

Dato

21 nov 2019
Expired!

Tid

09:00 - 15:00

Pris

GRATIS*

Sted

Høgskolesenteret i Kongsvinger, Strandvegen 3