Jobb smart i Outlook

Jobb smart i Outlook

Jobb smart i Outlook

 

Kurset passer for deg som har brukt Outlook en stund og som vil ha en enkel strategi for å få god kontroll over arbeidsdagen.

Mange behersker Outlook godt, men føler likevel at innholdet i Outlook er fragmentert og vanskelig å få kontroll på.  Vi lærer deg å se helhetlig på verktøyene i Outlook og gir deg en metode for å styre informasjonen, slik at du kan utnytte den når det trengs. Når du har et effektivt og godt system du kan stole på, utnytter du tiden bedre og får tilbakelent kontroll.

 

Dette er et kurs via KLIMAVENNLIG KOMPETANSE
For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

 

 


Klimavennlig kompetanse Høst 2019 - STUDIESENTERET.NO

I disse krevende og uforutsigbare tider gir KLIMAVENNLIG KOMPETANSE deg muligheten til kompetanseheving der du er, enten det er hjemme eller i bekyttede former på jobb. Her har du muligheten til å styrke din kompetanse!
Følg med på våre kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.

KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving til deg, der du er!


 

Dato

24 jun 2020
Expired!

Tid

Påmeldingsfrist 09.06.2020
09:00 - 13:00

Pris

1950,-