NORSK BYGGE- OG ANLEGGSKONTRAKT NS 8405 OG NS 8406

NORSK BYGGE- OG ANLEGGSKONTRAKT NS 8405 OG NS 8406

NORSK BYGGE- OG ANLEGGSKONTRAKT NS 8405 OG NS 8406

Dette todagers nettkurset vil gi en grundig innføring i NS 8405 Norsk bygge- og anleggskontrakt, og NS 8406 Forenklet norsk bygge- og anleggskontrakt. 
NS 8405 og NS 8406 er de mest sentrale kontraktstandardene for utførelsesentrepriser innenfor bygg og anlegg i Norge

Målgruppe:

Ledere og saksbehandlere i kommunene. Entreprenører og anleggsfirma.

Kurset tar sikte på å gi deg en effektiv gjennomgang av de ulike bestemmelsene i NS 8405 og NS 8406, med hovedvekt på de viktigste problemstillingene.  Det er viktig å kjenne til de viktigste bestemmelsene i standardene for å kunne ivareta sine interesser i et byggeprosjekt.

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

 

Kurset gjennomføres digitalt via videokonferanse, i sanntid med toveis-kommunikasjon.

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

Dato

16 - 17 jun 2021
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Pris

kr1950

Sted

Digitalt via Klimavennlig kompetanse