Kommunikasjon og veiledning på arbeidsplassen

Kommunikasjon og veiledning på arbeidsplassen

Kommunikasjon og veiledning på arbeidsplassen

 

Mange ganger stopper den gode dialogen på arbeidsplassen opp. Enkle samtaler mellom ulike parter kan endre form og snu fra vennskapelig småprat til konflikt. Hvorfor blir det slik? Hva er det som gjør oss usikre på den andre i samtalen?

I dette kurset vil vi ta for oss den profesjonelle samtalen. Denne skal ha et profesjonelt preg og kursdeltakerne vil lære seg hvordan denne prosessen tar form gjennom samtalens tilrettelegging og gjennomføring. Gjennom undervisning og praktiske øvelser vil deltakerne lære å fremme den gode samtalen som bidrar til et positivt samarbeidsklima på arbeidsplassen.

Målgruppe Ledere, mellomledere, personalansvarlige og alle som ønsker å forbedre sine samtaleferdigheter

Kursholdere Nuno Farbu Pinto og Inger Lise Valstad jobber til daglig som Universitetslektorer i Pedagogikk og som forskere

Dette er en kursrekke som går over 3 dager:
Kursdag 1 – 29/9-2020, kl. 09.00-13.00
Kursdag 2 – 1/10-2020, kl. 09.00-13.00
Kursdag 3 – 9/10-2020, kl. 09.00-13.00

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

 

Dato

29 sep 2020
Expired!

Tid

09:00 - 13:00

Pris

3950,-