HMS – LEDERKURS

HMS – LEDERKURS

HMS – ET KURS FOR VIRKSOMHETSLEDERE

Dette kurset oppfyller arbeidsmiljølovens krav til opplæring for arbeidsgiver og de som leder i arbeidsgivers sted. Deltakere som har bestått kurset får tilsendt kursbevis

I kurset har vi fokus på hvordan du som leder kan lykkes med å skape et godt psykososialt arbeidsmiljø gjennom systematisk HMS-arbeid i hverdagen

Kurset går over to halve dager: 22/1-21 og 29/1-21. Begge dager kl. 09.00 – 12.00

Målgruppe Ledere i alle type virksomheter

Kursholdere Ingrid Bjørnli og Nina Mørkved, som begge har bred erfaring og gode referanser

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

Dato

22 jan 2021
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Pris

kr1900