GRUNNLEGGENDE FORSTÅELSE OG MESTRING AV KONFLIKTER I ARBEIDSLIVET

GRUNNLEGGENDE FORSTÅELSE OG MESTRING AV KONFLIKTER I ARBEIDSLIVET

HVORDAN MØTER DU KONFLIKTSITUASJONER?

 

Visste du at å møte en konflikt med passivitet er like konflikteskalerende som å møte den med aggressivitet? Kunnskap om konflikthåndtering er nødvendig kompetanse for å kunne lede andre på en god måte

Kurset gjør deg i stand til å analysere konflikter, kartlegge konfliktkildene, og gjennomføre effektiv konfliktmegling

Målgruppe Kurset er utformet spesielt for ledere, personalrådgivere og ansatte med personalansvar, samt tillitsvalgte og verneombud

Kursholder Kurset ledes av Elin Skjellnes og Are Marthinsen i konsulentvirksomheten Godt Arbeidsmiljø AS

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

 

Dato

23 sep 2020
Expired!

Tid

08:30 - 15:30

Pris

kr2900