Excel I – Kom i gang med Excel

Excel I – Kom i gang med Excel

Kom i gang med Excel

 

På dette kurset får du en grundig innføring i Excel. 

Du vil lære effektive teknikker for navigering, redigering, formatering og beregning. Vi viser deg hvordan du bygger opp formler og hvordan du bruker Excels rikholdige bibliotek med innebygde regneuttrykk. Videre går vi gjennom teknikkene som gir deg kontroll over datalister og utskrifter.

Kurset passer både for deg som trenger å lære grunnleggende funksjonalitet i Excel og vil komme raskt i gang og for deg som er selvlært og har mistanke om at du kunne jobbet mer effektivt.

 

Dette er et kurs via KLIMAVENNLIG KOMPETANSE
For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon 

 

 


Klimavennlig kompetanse Høst 2019 - STUDIESENTERET.NO

I disse krevende og uforutsigbare tider gir KLIMAVENNLIG KOMPETANSE deg muligheten til kompetanseheving der du er, enten det er hjemme eller i bekyttede former på jobb. Her har du muligheten til å styrke din kompetanse!
Følg med på våre kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.

KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving til deg, der du er!


 

Dato

05 jun 2020
Expired!

Tid

Påmeldingsfrist 28.05.2020
09:00 - 13:00

Pris

1950,-