Bli en bedre selger!

Bli en bedre selger!

BLI EN BEDRE SELGER

Kurs over 3 dager

Er du ny som selger, eller har jobbet som selger en stund?

Her får du motivasjon og grunnleggende praktisk kunnskap for å bli bedre!

I kurset får deltakerne økt kunnskap om og forståelse for hvordan salgsprosessen foregår

Kurset gir et rammeverk og en forståelse for de viktigste elementene i salg. Det gis også innføring i, og verktøy for å løse kundemøtet i sin helhet. Fra møtebooking til avslutning av salget.

Salgshjulet:
Markedsaktiviteter – Forberedelser til kundemøte/møtebooking – Kontaktfase – Avdekke behov – Presentere løsning – Behandle innvendinger – Avslutning – Referanser

Møtebooking:
Hvordan finne nye kunder? – Mal for samtalen – Overkomme frykt for å ringe fremmede – Øve på å gjennomføre samtaler – Rutiner for møtebooking

Gled deg til 3 inspirerende dager med salgsopplæring!

Datoer
12/11 kl 09.00-13.00
19/11 kl 09.00-13.00
26/11 kl 09.00-13.00

Sjekk påmeldingsfrist! Digitalt kurs via videokonferanse.

Kursholder
Øyvind Hammer har drevet med salg og selgertrening siden 1990. Han bygget på 90-tallet opp en landsdekkende salgsorganisasjon. Øyvind har de siste 20 årene holdt foredrag og kurs om salg og salgsledelse for utallige bedrifter i de fleste bransjer. Han er også mental trener og coach, og er mest kjent for sin rolle som mental trener for skiskytter Ole Einar Bjørndalen.

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

Stikkord: , ,

Dato

12 nov 2020
Expired!

Tid

Kurs over 3 dager
09:00 - 13:00

Pris

kr4900