ARBEIDSVARSLING 1

ARBEIDSVARSLING 1

ARBEIDSVARSLING – FOR DEG SOM SKAL I GANG MED ARBEID PÅ ELLER VED VEI

 

Kurset i Arbeidsvarsling 1 skal gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas. De skal videre ha kunnskap om de formelle prosedyrer som skal følges før arbeidet igangsettes og under arbeidets gang

Målgruppe Alle som planlegger og/eller skal utføre arbeide på riks-, -kommunale- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke

Kursholder Kurs & Sikkerhet AS er en sertifisert opplæringsbedrift med kursvirksomhet i 70 byer/steder i Norge

For mer informasjon og påmelding til kurset trykk på denne lenken: Påmelding og informasjon

Dette er et kurs i regi av KLIMAVENNLIG KOMPETANSE, et nasjonalt nettverk for opplæring!


KLIMAVENNLIG KOMPETANSE gir deg muligheten til å styrke din kompetanse der du er, enten det er hjemme, i bekyttede former på jobb eller samlet i trygge rammer på et av våre studiesteder.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE tilbyr kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.
KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving av kvalitet til deg, der du er!

 

Dato

07 okt 2020
Expired!

Tid

08:30 - 14:30

Pris

kr2400