Vår nye kollega

Vår nye kollega

Vi ønsker Anders Øverby velkommen som prosjektleder for studieutvikling på Høgskolesentret i Kongsvinger!

I forbindelse med prosjekt «Kompetansebasert næringsutvikling – skreddersøm» skal vi ansette 2 nye medarbeidere. Anders Øverby er en av våre nye kollegaer, han skal jobbe som prosjektleder for studieutvikling i Kongsvinger. Vi stilte noen spørsmål om han og hans forventninger til denne jobben.

anders

Hvem er Anders Øverby?

–  Jeg er en 32 år gammel mann fra Elverum, utdannet fra Høgskolen i Hedmark og NTNU i Trondheim, jobbet som forsker innen mikrobiologi, industriell bioteknologi, plantemolekylærbiologi og medisin i 9 år ved SINTEF, NTNU og Kitasato University i Tokyo, Japan.

Hva var det med denne stillingen som gjorde at du ble interessert og takket ja?

–  Jeg synes stillingen virket attraktiv pga spennende arbeidsoppgaver, lite og godt miljø, og veldig mye positivisme hos hyggelige ansatte. I tillegg virker Kongsvinger som en koselig plass med kjempepotensiale for en utdanningsinstitusjon som HiK å utvikle seg i. Det er også en fin ting å jobbe mot, nettopp det å kunne bidra til økt kompetanse i Kongsvinger som by og hele regionen som sådan.

Hva er dine forventninger til denne prosjektstillingen?

–  Tankene mine rundt stillingen ligger veldig i det at jeg håper vi 5 ansatte sammen som et team greier å komplementere hverandre, og sammen kan jobbe mot å nå høye målsetninger. Jeg håper det vil bidra til å gjøre HiK til et varemerke for Kongsvinger som utdanningsinstitusjon, og som en kompetansekilde for det lokale næringslivet. Jeg gleder meg veldig til å starte!

 

Vi gleder oss til å få nye medarbeidere som skal være med på å skape vekst og utvikling i Kongsvingerregionen!

Facebook