Mellomlederens verktøykasse

Mellomlederens verktøykasse

Mellomlederrollen oppfattes av mange å være den vanskeligste rollen i en organisasjon. Du befinner deg mellom barken og veden, eller mer korrekt; mellom toppledere, medarbeidere og kollegaer.

Mellomlederrollen er en av de viktigste rollene i organisasjonen. Det er mellomlederen som skal sette strategien «ut i live». Det er mellomlederen som skal sørge for at medarbeiderne har fokus på de riktige oppgavene for å kunne realisere strategien, og nå de målene som er satt.

Hvordan kan du bli bedre i din jobb som mellomleder? Dette kurset vil gi deg noen verktøy som kan motivere deg til å ta fatt på oppgavene med ny inspirasjon.

Om foredragsholder  Svein Harald Røine: Edutainer, ledelses- og kommunikasjonsekspert, konferansier, foredrags- og kursholder.

Svein Harald Røine er kanskje en av landets mest inspirerende og engasjerte foredragsholdere. Han er energisk og spiller på hele følelsesregisteret i sine foredrag, fra hysterisk latter til klump i halsen og tårer i øyekroken.

Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken hans «Modig- finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått strålende anmeldelser, og danner også den røde tråden i hans foredrag. ”Du lærer ikke raskt med mindre det er sterke følelser knyttet til det du skal lære,” er et av hans motto. Derfor er foredragene hans interaktive, nettopp for å knytte sterke følelser til budskapet. Svein Harald driver til daglig sitt eget konsulentselskap, AlltidPositiv, hvor han hjelper toppledere, ledergrupper, toppidrettsutøvere og andre til å bli modigere i sine roller og som menneske, slik at de får tatt ut det potensialet som bor i dem. Han samarbeider også med NHO sin skolevirksomhet (Næringslivets skole) og holder lederkurs for dem.

Om foredragsholderen: «Foredragene til Svein Harald Røine er ikke bare inspirerende og morsomme. Gjennom gode pedagogiske teknikker klarer han å få deltakerne til å gjøre en positiv endring når hverdagen kommer. Derfor lærer han bort helt konkrete teknikker som deltakerne finner så appellerende at de tar dem i bruk umiddelbart. Han garanterer at deltakerne kommer til å gjøre minst én positiv endring i adferd etter hans tankevekkende foredrag».

«Svein Harald er et fyrverkeri på scenen og gjennom visualisering av historiene tar han publikums følelser med på en berg- og dalbane. Historiene gjenoppleves og bidrar til inspirasjon og refleksjon, og skaper et nytt stammespråk hos publikum som de tar med seg tilbake i hverdagen. Siviløkonomen og den tidligere topplederen fra bl.a. Gilde og Orkla, får oss til å se at frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem til hverdagsmotet».

Målgruppe: Mellomledere i privat og offentlig sektor

Kurset kjøres som videokonferanse i samarbeid med Studiesenteret.no.

Sted: Høgskolesenteret Kongsvinger, Oterveien 26

Bindende påmelding innen fredag 1. september til http://www.studiesenteret.no/mellomlederens_verktoykasse.html

Husk å angi studiesenter Kongsvinger

Dato

sep 15 2017

Tid

Bindene påmelding innen fredag 1. september
09:00 - 16:00

Pris

Kr. 2 400,- inkl. lunsj og forfriskninger

Sted

Høgskolesenteret i Kongsvinger
Oterveien 26, 2211 Kongsvinger
Svein Harald Røine

Kursholder

Svein Harald Røine

Other Organizers

Comments are closed.

Facebook