Annen informasjon

Her finner du informasjon om blant annet internett, tv, bod og vaskeri

Annen informasjon om boligene:

Vaskeri

Fellesvaskeriet gjelder for alle typer boliger og dette finner du i studenthusets førsteetasje.

Det koster 20,- å bruke vaskemaskin og kr 10,- å bruke tørketrommel i vaskeriet.

Sykkel- og bilparkering

Sykkelen din parkerer du i sykkelstativet på baksiden av huset. Vil du leie bilparkering kan du ta kontakt til hikpost@inn.no. Bilparkeringen finnes i underetasjen.

Bod

Alle studenthusets boder ligger i kjelleren. Noen boliger har sin egen bod, mens andre deler. Du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannsikkerhet

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Glåmdal Brannvesen IKS. Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet disse fakturerer for utrykningen

Sikringer og lyspærer

Hele studenthuset har automatsikringer. Hver etasje har et sikringsskap i korridoren. Du må selv kjøpe lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed til hikpost@inn.no hvis lyspærene i fellesarealene går så skifter vi dem.

Internett

Lynet Internett leverer internett til alle våre studentboliger. Dette sikrer at alle beboere har tilgang på raskt, stabilt og rimelig internett.

Slik kobler du deg til nettet i leiligheten
Du trenger ikke modem for å koble deg til nettet, alt som behøves er en nettverkskabel mellom veggkontakten og maskinen din.

Hvis du ønsker trådløst nett, kjøper du selv den trådløse routeren som passer ditt formål.

Mer informasjon om produktet vårt finner du på Lynets hjemmesider: www.lynet.no/support/student.

Vil du oppgradere hastigheten din?
En hastighet på 20/20 Mbit/s nedlastning og opplastinger er inkludert i husleien og tilgjengelig i alle studentboligene. Ønsker du høyere hastighet kan du selv oppgradere hastigheten din til 100/100 på Lynets hjemmesider. Du vil da få en faktura fra Lynet.

TV
TV-signaler er ikke inkludert i husleien. Det er opplegg for å bestille TV-signaler gjennom Snap-TV. Du oppretter da en egen avtale med en av disse forhandlerne.
Snap-TV: https://min.snap.tv/#/register-select-isp

Facebook